Wanista.com
  • Kecantikan
  • Cinta & Perhubungan
  • Tips
  • Makanan
  • Hiburan
SUBSCRIBE
No Result
View All Result
Wanista.com
  • Kecantikan
  • Cinta & Perhubungan
  • Tips
  • Makanan
  • Hiburan
No Result
View All Result
Wanista.com
No Result
View All Result
Home Berita & Isu Semasa

Dapat RM200juta Jika Berjaya Pikat Anak Jutawan

by Aida Sue
September 27, 2012
Share on FacebookShare on Twitter
Seorang jutawan dan taikun hartanah di Hong Kong menawarkan habuan sebanyak RM200juta pada mana-mana lelaki yang berjaya memikat hati anak perempuannya, Gigi Chao dan menjadikan dia isteri. Cecil Chao,76 tahun, telah menawarkan ganjaran tersebut apabila laporan media mengatakan anaknya telah berkahwin dengan pasangan sejenisnya di Perancis, 5 bulan yang lalu. Gigi Chao sering muncul di majlis-majlis rasmi dengan pasangan sejenisnya dan telah didakwa mengadakan hubungan songsang dengan pasangannya sejak 7 tahun lalu.
Cecil berkata dia tidak kisah sama ada lelaki itu miskin atau kaya, yang penting dia bertanggungjawab serta baik hati.
Perkahwinan sama-jantina tidak diiktiraf di Hong Kong, yang merupakan sebuah bandar sosial konservatif Cina dimana homoseksual telah didiskriminasi sejak tahun 1991.
Chao terkenal di majlis sosial di Hong Kong dan kerap muncul di acara-acara awam dengan pasangan muda yang baru dan pernah mendakwa dirinya mempunyai hubungan intim dengan 10,000 wanita. -AFP
Gigi Chao ( kiri ) bersama pasangannya sejenisnya yang dikatakan telah berkahwin di Perancis 5 bulan lalu

IKLAN

Tags: cecil chao gigi chao HK500milldapat Rm200juta pikat anak jutawanhongkong cecil chao
ShareTweetSend
  • About Us
  • Kit Media
  • Pengiklanan
  • Terma Perkhidmatan

© 2020 Vijandren Ramadass. All Rights Reserved.

No Result
View All Result
  • Kecantikan
  • Cinta & Perhubungan
  • Tips
  • Makanan
  • Hiburan