Wanista.com
  • Kecantikan
  • Cinta & Perhubungan
  • Tips
  • Makanan
  • Hiburan
SUBSCRIBE
No Result
View All Result
Wanista.com
  • Kecantikan
  • Cinta & Perhubungan
  • Tips
  • Makanan
  • Hiburan
No Result
View All Result
Wanista.com
No Result
View All Result
Home Berita & Isu Semasa

Pelajar dirotan 15 kali hingga paha terkoyak oleh ustaz dari Bangladesh ( 2 gambar )

by Aida Sue
October 7, 2013
Share on FacebookShare on Twitter

ustaz-rotan-pelajar

Seorang pelajar sebuah sekolah tahfiz terpaksa dibedah dan menerima jahitan selepas pahanya terkoyak gara-gara dirotan oleh seorang ustaz hanya kerana gagal menghafal suku kata Bahasa Arab. Menurut akhbar Harian Metro, pelajar lelaki tersebut, Muhamad Faiz Mohd Sharol, 14, yang sedah belajar di sekolah tahfiz swasta di Jengka Pahang dirotan sebanyak 15 kali pada 17 dan 18 September lalu dan menyebabkan kulit pahanya terkoyak dan menerima rawatan di hospital sejak 10 hari lalu. Akibat kejadian itu, pihak hospital terpaksa mengeluarkan sehingga 4 cawan darah beku dari kawasan luka pelajar lelaki terbabit.

Bagaimana seorang guru agama tergamak melakukan hukuman melampau terhadap seorang pelajar? Bukankah sepatutnya seorang ustaz menunjukkan contoh kesabaran yang tinggi dalam mengajar anak murid? Apa yang diajar tidak diaplikasikan dengan betul nampaknya.

IKLAN

photo 2

Tags: Pelajar dirotan 15 kali hingga paha terkoyak oleh ustaz dari Bangladesh ( 2 gambar )pelajar dirotan hingga koyak pahapelajar rotan koyakpelajar tahfiz rotanustaz bangladesh tahfiz
ShareTweetSend
  • About Us
  • Kit Media
  • Pengiklanan
  • Terma Perkhidmatan

© 2020 Vijandren Ramadass. All Rights Reserved.

No Result
View All Result
  • Kecantikan
  • Cinta & Perhubungan
  • Tips
  • Makanan
  • Hiburan